Kringloop Aalsmeer

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Neem contact op met kringloop Secondhand Aalsmeer voor het gratis ophalen van spullen of voor een woningontruiming.

Kringloop Secondhand haalt uw nog bruikbare goederen bij u op in de regio Aalsmeer. Bel om een afspraak te maken of whatsapp ons. Een ophaalafspraak maken is heel eenvoudig en wij kunnen u meestal snel van dienst zijn. Spullen die o.a geschikt zijn voor inname:

-Kleding

-Huisraad

-Witgoed

-Meubels

-kleding,

-Elektronica

-Tuinmeubelen

-Boeken

-Gereedschap

Twijfelt u of uw spullen geschikt zijn voor inname? Stuur ons dan een foto. Dit kan via whatsapp of doormiddel van een email. Aan de hand van de foto’s kunnen wij beoordelen of de spullen geschikt zijn voor hergebruik. Onze ophaalservice beschikt over de nodige transportmiddelen en mankracht om de spullen gratis bij u op te halen.

Wat doet kringloop Secondhand Aalsmeer met de goederen die u aan ons doneert?

Meer informatie over Stichting werk helpt!

De goederen die u aan ons doneert verkopen wij in onze kringloopwinkel zodat andere mensen er nog profijt van kunnen hebben. Kringloop Secondhand is onderdeel van Stichting werk helpt! Deze stichting biedt een werkplek aan voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Door deze mensen werkervaring op te laten doen in de kringloopwinkel kunnen zij op termijn doorstromen naar de arbeidsmarkt. Zo hebben de spullen die u aan ons doneert een bijdrage aan het integreren of her-integreren van deze mensen en de werkgelegenheid te vergroten. Doneer uw goederen daarom aan kringloop Secondhand Aalsmeer!

Kringloop Secondhand verzorgt uw woningontruiming in de regio Aalsmeer.

Vragen? Bel direct 0252-348874 Gratis offerte

Kringloop Secondhand is een professioneel woningontruimer en actief in de regio Aalsmeer. Wij verzorgen uw woningontruiming van a tot z. Een woningontruiming komt veelal op een vervelend moment. Veelal na het overlijden van een dierbare of na een verhuizing. Wij komen altijd eerst persoonlijk bij u langs voor een gesprek en een gratis offerte. Doordat wij de spullen kunnen verkopen in onze kringloopwinkel kunnen wij een woningontruiming goedkoop uitvoeren. Dit doet niets af aan de kwaliteit. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Laat uw woningontruiming in Aalsmeer uitvoeren door kringloop Secondhand.

Amstelveen– Amsterdam – Hoofddorp-Kudelstaart-Uithoorn-De kwakel-