Kringloop Warmond

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Woningontruiming | Gratis ophaalservice| Huis leeghalen| Kringloop Warmond

Kringloop Warmond haalt uw spullen gratis op

Klik hier voor whatsapp

Kringloop Warmond is erg blij met goederen die u aan ons wilt doneren. Wij halen gratis spullen op in de hele regio. Ook voor woningontruiming en bezemschone oplevering kunt u ons inschakelen. Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan op 3 manieren:
Telefonisch:0252-348874
Email: info@kringloopsecondhand.nl
Whatsapp: 06 30 21 90 84

Woning vakkundig ontruimd door Kringloop Secondhand in Warmond

Woningontruiming? Neem direct contact op

Kringloop Secondhand voor uw woningontruiming in Warmond. Professionele ontruiming en tot wel 30% goedkoper dan ontruimingsbedrijven. Wij gaan discreet en professioneel te werk. Omdat wij de bruikbare spullen verkopen in onze kringloopwinkel kunnen wij de ontruiming zeer voordelig uitvoeren. Onze medewerkers komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende offerte. En voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Neem daarom contact op met Kringloop Secondhand voor een woningontruiming.

Samenwerking met Stichting werk helpt!

Meer informatie

De opbrengsten van kringloop Warmond gaan naar Stichting werk helpt! Deze stichting biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en probeert de afvalstromen tegen te gaan doormiddel van hergebruik. Stichting werk helpt zet zich in voor mens en milieu. Door hergebruik verminderen we de co2 uitstoot. Als u uw spullen doneert aan de kringloopwinkel helpt u dus ook het klimaat een beetje tegen de opwarming van de aarde. Wij zijn erg blij met goederen die u aan ons doneert!