Kringloop Oegstgeest

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Kringloop Oegstgeest uw huis leeg laten halen, spullen laten ophalen maar ook voor woningontruiming

Maak eenvoudig een afspraak bij Kringloop Oegstgeest

Bied uw spullen eenvoudig aan via Whatsapp

Laat de Kringloop uw spullen ophalen in de regio Oegstgeest, Leiden, Warmond, Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout etc. Ook kunnen wij een huis leeg halen en complete inboedels ophalen. Wij halen uw spullen graag op en een afspraak maken is heel eenvoudig. U kunt ons ook inschakelen voor een woningontruiming. Dit kunnen wij uitvoeren tegenover zeer gunstige tarieven vergeleken met andere woningontruimers. Wij staan u graag telefonisch te woord voor meer informatie over onze service bel 06 30 21 90 84 of naar ons kantoor 0252- 34 88 74. Wij zijn ook bereikbaar via de email: info@kringloopsecondhand.nl of Whatsapp 06 30 21 90 84. Wat voor spullen nemen wij zoal in? Lees hier onze . Twijfelt u nog steeds of uw spullen geschikt zijn voor hergebruik stuur ons dan een foto dan kunnen wij het beoordelen. Kringloop Oegstgeest is actief in Noord en Zuid-holland.

Professionele woningontruiming goedkoop uitgevoerd

Vragen? Bel direct

Goedkoopste woningontruiming in Oegstgeest door Kringloop Secondhand. Bezemschone oplevering en afval laten afvoeren tegen zeer lage tarieven. Als u een waardevolle inboedel heeft zelfs gratis. Vloer verwijderen, kleine klus en opknapwerkzaamheden, gaatjes in de muur dichten, tuin opknappen, wij doen alles voor een succesvolle oplevering van uw woning. Meer informatie over woningontruiming vindt u hier. Wanneer is er sprake van een ontruiming? Als een woning leeggehaald moet worden en niet alles geschikt is voor hergebruik. Het komt veelal voor na overlijden van een dierbare of bij een verhuizing. Het is een fysieke arbeidsklus en het vraagt om de benodigde transportmiddelen om het naar behoren uit te voeren. Neem contact op voor een professionele woningontruiming door Kringloop Secondhand in Oegstgeest.

Wij zijn erg blij met spullen die u aan ons gunt

Lees hier onze innamevoorwaarden

Kringloop Secondhand haalt uw spullen gratis bij u thuis op in Oegstgeest. Welke spullen nemen we zoal in? Alles wat geschikt is voor hergebruik en verkoopbaar is in onze kringloopwinkel. Witgoed: wasmachine, droger, koelkast, vriezer. Meubels: Bankstellen, kasten, stoelen. Kleding: jassen, broeken, schoenen, jurken, etc. Spullen die u aanbiedt dienen Schoon, werkend en compleet te zijn. Kleine beschadigingen zijn niet erg en als u misschien twijfelt of goederen te erg beschadigd zijn dan kunt u ons een foto sturen via Whatsapp of Email. Dan beoordelen onze medewerkers of het nog geschikt is voor hergebruik. Whatsapp: 06 30 21 90 84 email: info@kringloopsecondhand.nl. Geen lange wachttijden voor het ophalen van spullen.

Wat doet Kringloop Oegstgeest met spullen die u aan ons doneert?

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Kringloop Secondhand Oegstgeest is onderdeel van Stichting werk helpt! Spullen die u aan ons doneer worden verkocht in onze kringloopwinkel. Deze kringloopwinkel is tevens een werkervaringsplek voor mensen die een achterstand op de arbeidsmarkt hebben, door omstandigheden even geen betaalde baan kunnen hebben of mensen die hun tijd nuttig willen invullen en het leuk vinden om in een kringloopwinkel te werken. Door het hergebruik van goederen verminderen we de afvalstromen en komen we het milieu ten goede. Meer informatie over Stichting werk helpt!. Kringloop Oegstgeest spant zich in voor mens en milieu.