Kringloop Aerdenhout

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Kringloop Aerdenhout: Ophaalservice, huis leeghalen, woningontruiming

Gratis spullen laten ophalen en huis leeg laten halen door Kringloop Aerdenhout

Bied uw spullen eenvoudig aan via Whatsapp

Geen lange wachttijden bij Kringloop Aerdenhout. Maak simpel een ophaalafspraak via Email telefoon of Whatsapp. Goederen die u aanbiedt dienen aan minimale kwaliteitseisen te voldoen: werkend, schoon en compleet. Lees hier onze . Weet u nog steeds niet zeker of uw spullen geschikt zijn voor hergebruik? Stuur ons dan een foto via Whatsapp 06 30 21 90 84 of Email: info@www.kringloopsecondhand.nl. Wij hebben zelf onze vrachtwagens en we rijden dagelijks door de regio om spullen op te halen en te bezorgen en voor woningontruimingen. We zijn op korte termijn inzetbaar en een afspraak maken is zo gebeurd. Neem nu contact op voor het ophalen van spullen, huis leeghalen of woningontruiming.

Wat zijn de spullen die wij zoal ophalen?

Kringloop Aerdenhout haalt de volgende spullen op als deze nog compleet, werkend en schoon zijn:

-Complete inboedels

-Kleding

-Huisraad

-Witgoed

-Meubels

-kleding,

-Elektronica

-Tuinmeubelen

-Boeken

-Gereedschap

-Bouwmaterialen

Lees hier onze . Twijfelt u of uw spullen geschikt zijn voor hergebruik of staan deze niet op de lijst? Stuur ons dan een berichtje eventueel met een foto. Dat kan naar info@www.kringloopsecondhand.nl of Whatsapp 06 30 21 90 84 Kringloop Aerdenhout waardeert uw spullen zeer.

Woningontruiming in de regio scherp geprijsd

Vragen? Neem direct contact op

Laat Kringloop Aerdenhout uw woningontruiming goedkoop uitvoeren. Een woningontruiming komt voor bijvoorbeeld na overlijden of verhuizen. Wij kunnen een woningontruiming professioneel uitvoeren en leveren de woning bezemschoon op. Een woningontruiming is fysiek zwaar werk waardoor het niet voor iedereen mogelijk is om het zelf uit te voeren. Dan is het fijn om te weten dat u gebruik kunt maken van de service die wij bieden. Wij hebben de mankracht en de transportmiddelen om een woningontruiming professioneel te verzorgen. Goedkoop, professioneel en snel een woning ontruimen doet u dus bij Kringloop Aerdenhout.

Kringloop Aerdenhout is onderdeel van Stichting werk helpt!

Meer informatie over Stichting werk Helpt!

Laat en Kringloop Aerdenhout uw spullen ophalen en steun Stichting werk helpt! Wij bieden mensen die door omstandigheden even geen betaalde baan hebben een werkervaringsplek. Door deze mensen werkervaring op te laten doen in onze kringloopwinkel maken deze mensen weer onderdeel van de maatschappij. Stichting werk helpt! heeft ook als doel om de afvalstromen tegen te gaan door zoveel mogelijk spullen te hergebruiken. Meer informatie over Stichting werk helpt? klik op deze link. Doneer uw spullen aan Stichting werk helpt!