Kringloopwinkel Hillegom

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

De leukste tweedehands spullen koop bij je bij Kringloopwinkel Secondhand Hillegom.

In het centrum van Hillegom vind je kringloopwinkel Hillegom. Het motto van Kringloopwinkel Hillegom luidt altijd iets nieuws. Met wekelijks nieuwe spullen maken ze het motto meer dan waar. Het assortiment is diverse. In het voorste gedeelte vind je kleingoed zoals servies, ovenschalen, verschillende vazen. Verder achterin staan de grotere items. Een opvallende rode bank springt in het oog. Maar ook lampen, tafels en stoelen zijn er te koop. Er is een boekenhoek en een tweedehands kledinghoek. Door de stijgende populariteit van kringloopwinkel Hillegom is er nu ook een webshop geopend. Hier zullen voornamelijk grotere tweedehands meubels verkocht worden.

Stichting werk helpt, onderdeel van Secondhand

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Kringloop Secondhand ziet bij spullen als mensen mogelijkheden en kansen. Daarom werkt Kringloopwinkel Hillegom samen met de stichting Werk Helpt! Stichting Werk Helpt! en Kringloopwinkel Hillegom zetten zich samen in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Kringloop Secondhand telt iedereen. We verwelkomen alle soorten talenten en bieden een kans om op een laagdrempelige manier te (her)intreden in het arbeidsproces. Kringloop Secondhand en Stichting Werk Helpt! Vinden het belangrijk dat ieder zijn talent goed benut daarom zijn er verschillende soorten functies beschikbaar. We kijken per individu wat voor taken het beste past bij hem of haar. Werken bij kringloopwinkel Hillegom betekent tevens structuur in je dag en werken met verschillende collega’s. De meeste mensen zijn gebaat bij structuur en ritme in hun dagen. In onze huidige maatschappij is er bij veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook vaak sprake van eenzaamheid. Saamhorigheid is daarom een groot onderdeel binnen het team. Door te werken bij Kringloop Secondhand hoor je echt bij een groep.

Kringloop Hillegom draagt bij aan het milieu

Duurzaamheid vervult een steeds grotere rol binnen de samenleving. Van de grote ketens tot aan de kleinere iniatieven. Steeds meer mensen willen hun steentje bijdragen. We worden steeds bewuster over de impact van ons bestaan. Kringloopwinkel Hillegom maakt zich sterk voor het milieu door zich te focussen op de circulaire economie. Door hergebruik te maximaliseren wordt grondstofgebruik beperkt. Er zijn nog genoeg spullen op de wereld die hartstikke leuk zijn. Deze spullen krijgen een nieuw leven door kringloop Hillegom. Tegenwoordig wisselen we steeds vaker van interieur. Als iedereen alles nieuw blijft kopen hebben we straks geen aarde meer. Tweedehands kopen is een goede oplossing. Daarnaast is winkelen in kringloopwinkels ook veel leuker. Er is geen voorraad, van alles is er maar een. Je koopt echt iets specials. Ook is het een stuk voordeliger dan wanneer je iets nieuw koopt in de winkel.
Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Kringloop Secondhand. Het adres is hoofdstraat 42C, 2181ED in Hillegom.
Openingstijden van kringloop Hillegom zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 5 en zaterdag van 1 tot 5. Op zondag en maandag is Kringloop Secondhand gesloten. Of shop online in onze webshop.