Kringloop Amsterdam-Oost

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Kringloop Secondhand haalt uw spullen op in Amsterdam-Oost

Bruikbare goederen halen wij graag op

Kringloop Secondhand haalt gratis uw bruikbare goederen op in Amsterdam-Oost. U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen, mailen of biedt uw spullen aan via Whatsapp. Tevens verzorgen wij u woningontruiming in de regio Amsterdam. Geen lange wachttijden bij ons zijn uw goederen binnen 3 dagen opgehaald. Wat voor spullen zijn geschikt voor hergebruik?


– Inboedels
– Kleding
– Meubels
– Huisraad
– Witgoed


Stuur ons eenvoudig een foto doormiddel van Whatsapp of email van uw spullen. Dan kunnen wij aan de hand van de foto beoordelen of dit geschikt is voor hergebruik. Wij halen spullen op in de hele regio Noord- en Zuid-Holland. En wij hebben de beschikking over groot transport om hele inboedels op te halen. Zodoende voeren wij ook woningontruimingen uit. Als u een huis leeg moet halen helpen wij u hierbij graag. Neem contact op 0252- 34 88 74 Mail: info@kringloopsecondhand.nl

Woningontruiming in Amsterdam-Oost? Denk eens aan kringloop Secondhand

Meer informatie over woningontruiming

Onze kringloop voert uw woningontruiming in Amsterdam-Oost graag uit. Wij hebben natuurlijk de middelen tot ons beschikking om dit naar behoren uit te voeren. En wij kunnen alles van de goederen hergebruiken bij een ontruiming. Een ontruiming door ons is hierdoor ook tot wel 30% goedkoper dan de doorsnee woningontruimer. Wij komen altijd ten vore bij u langs voor een woningontruiming. Voor een kennismaking en een inventarisatie van de werkzaamheden. Wij voeren uw ontruiming professioneel, discreet en met respect uit. Voor vragen over uw ontruiming neemt u contact op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij werken aan een circulaire economie

Kringloop Secondhand zet zich samen met Stichting werk helpt! in voor een wereld zonder verspilling. Doormiddel van hergebruik en het aanbieden van bruikbare spullen in de kringloopwinkel proberen wij dit te stimuleren. Nog steeds worden er veel spullen weggegooid terwijl er nog een hoop mensen profijt van kunnen hebben. Tevens proberen wij de kringloopwinkel te ontdoen van een stoffig imago. Steeds meer mensen hebben de weg gevonden naar de kringloopwinkel en dat vinden wij hartstikke leuk natuurlijk. Maar er is nog een hoop te winnen op het gebied van hergebruik daarom promoten wij de kringloopwinkels in het algemeen. Er komen de laatste tijd steeds meer kringloopwinkels bij en dat is natuurlijk hartstikke mooi. Ook omdat er zoveel spullen zijn die hierdoor hergebruikt kunnen worden. En er is nog een goede reden om uw spullen te doneren aan de kringloopwinkel. Want de winkel is ook een plek waar mensen met een achterstand werkervaring kunnen opdoen. Zo steunt u met uw goederen mens en milieu!

Spullen laten ophalen in Amsterdam-Oost? Kringloop Secondhand

Lees hier de innamevoorwaarden van kringloop Secondhand

Innamevoorwaarden

Kringloop Secondhand haalt uw spullen binnen 3 dagen op in de regio Amsterdam-Oost. Onze innamevoorwaarden leest u hier.