Kringloop Badhoevedorp

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Ophalen van goederen. Simpel en eenvoudig binnen 2 dagen uw spullen opgehaald door Kringloop Badhoevedorp

Gratis ophaalservice, maak Kringloop Badhoevedorp blij met uw spullen

Kringloop Badhoevedorp is onderdeel van Stichting werk helpt! en zet zich in voor mens en milieu. Wij zijn erg blij met spullen die u aan ons wilt doneren. Ook voor professionele woningontruiming of huis leegmaken na overlijden kunt u ons inschakelen. Wij halen dagelijks spullen op in de regio. Daardoor kunt u op korte termijn bij ons terecht. Binnen 2 dagen worden uw spullen door ons opgehaald. U kunt heel eenvoudig een ophaalafspraak maken. Via Whatsapp, email of telefonisch. Wij halen alles op wat geschikt is voor hergebruik. En we hebben de beschikking over de benodigde hulp- en transportmiddelen zoals vrachtwagens en mankracht. Zodoende kunnen wij vrijwel alles ophalen. Neem contact op met Kringloop Badhoevedorp Tel:0252-34 88 74 email: info@kringloopsecondhand.nl

Professioneel huis leegmaken door Kringloop Badhoevedorp

Meer informatie over woningontruiming

Kringloop Badhoevedorp: Ophaalservice, woningontruiming, huis leegmaken na overlijden. Een ontruiming komt vaak in een moeilijke tijd. Het komt vaak voor na overlijden, verhuizen of emigreren. En dan is het fijn als hulp krijgt met het leegmaken van de woning. Omdat wij ruime ervaring hebben met het leeghalen van woningen kunt u ons zorgeloos inschakelen voor een ontruiming. Ook als de spullen niet geschikt zijn voor hergebruik. Dan voeren wij dit netjes af (wij werken duurzaam). Hier zijn dan wel kosten aan verbonden maar wij zijn tot wel 30% goedkoper dan traditionele ontruimingsbedrijven. Neem gerust contact op voor meer informatie wij staan u graag te woord over een eventuele woningontruiming. En wij komen graag persoonlijk bij u langs op locatie voor advies en een gratis offerte.

Wat doet Kringloop Badhoevedorp met de opbrengst van de verkopen?

Stichting werk helpt!

Kringloop Badhoevedorp heeft een kringloopwinkel, deze winkel is onderdeel van Stichting werk helpt! De opbrengst van de goederen komt dan ook ten goede aan Stichting werk helpt! en helpt de accommodatie van de stichting te faciliteren. Mede dankzij de goederen die u inbrengt kunnen wij mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt weer op de goede weg helpen. Door deze een werkervaringsplek te bieden in onze kringloopwinkel kunnen zij op termijn weer doorstromen naar een betaalde baan. En doormiddel van hergebruik ontzien we het milieu. Dat is ook een doel van deze stichting. Wij willen dat goederen meer hergebruikt worden en wij streven naar een circulaire economie.

Innamevoorwaarden

Innamevoorwaarden

Spullen die geschikt zijn voor inname moeten aan een aantal minimale kwaliteitseisen voldoen: schoon, werkend en compleet. Kleine beschadigingen vormen geen hinder voor hergebruik. Twijfelt u? Stuur dan een foto van de goederen dan kunnen onze medewerkers beoordelen of het geschikt is voor inname. U kunt eenvoudig een foto sturen via Whatsapp of email. Zijn er ook goederen die wij niet innemen? Ja, donkereiken meubelen nemen wij niet meer in. Het aanbod van dit soort meubels is heel groot en het wordt niet meer gekocht bij ons in de kringloopwinkel. Om te voorkomen dat we overspoeld raken moeten we een klein beetje selectief zijn met wat we innemen. Kringloop Badhoevedorp kan spoedig goederen bij u ophalen.