Kringloop Bennebroek

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

De diensten van Kringloop bennebroek: Ophaalservice, gratis huis leeghalen, woningontruiming

Maak nu een afspraak met Kringloop Bennebroek

Kringloop Bennebroek ophaalservice: wij halen gratis spullen op die geschikt zijn voor hergebruik maar ook woningontruiming en huizen leeghalen kunnen wij verzorgen. Wellicht moet u op korte termijn van uw spullen af of moet een woning ontruimd worden bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare of bij verhuizen. Of u heeft gewoon spullen die u zelf niet meer gebruikt maar waar iemand anders nog profijt van kan hebben. Wij verkopen deze spullen weer in onze kringloopwinkel die onderdeel is van Stichting werk Helpt! zodat zoveel mogelijk van uw goederen hergebruikt wordt. Geen lange wachttijden bij Kringloop Bennebroek Tel: 0252-34 88 74 Mail: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84 of vul een contactformulier in.

Goedkope woningontruiming

Vragen? Neem direct contact op

Kringloop Bennebroek is een goedkope oplossing voor uw aanstaande woningontruiming. Een ontruiming kan een dure aangelegenheid zijn want ontruimingsbedrijven hanteren hoge prijzen. Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare of na een verhuizing kan het voorkomen dat u een woning leeg moet ruimen en zelf niet over de benodigde hulp- en transportmiddelen beschikt.

Heeft u inboedel een hoge waarde? Denk hierbij aan antiek, vintage en design dan kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verschaffen en wordt dit verrekend met het offertebedrag.


Hiermee kunnen wij u van dienst zijn:
-Inboedel opkoop
-Vloerverwijdering
-Sloopwerkzaamheden
-Kleine kluswerkzaamheden
-Gaatjes in de muur dichten en verwijderen van schroeven en plugjes
-Deuren terugplaatsen
-Zoveel mogelijk van de spullen zal worden hergebruikt via kringlooporganisaties en goede doelen.


Heeft u vragen? Neem contact op met ons, wij staan u graag te woord. Wij komen als de situatie het toelaat altijd eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte. Bel Kringloop Bennebroek Tel:0252- 34 88 74.

Stichting werk helpt! voor mens en milieu

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Kringloop Bennebroek probeert de afvalstromen tegen te gaan doormiddel van hergebruik en biedt werkervaringsplekken voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Het hergebruik van spullen vermindert de afvalstroom en de massaproductie van nieuwe goederen. Uw spullen doneren aan ons draagt dus bij aan een beter milieu. Ook is de kringloopwinkel gevestigd in Hillegom een plek waar mensen vrijwilligers werk kunnen doen en zo een nuttige dagbesteding hebben en werkervaring op kunnen doen.

Welke spullen nemen wij in?

Innamevoorwaarden

Kringloop Bennebroek haalt spullen gratis bij op en is erg blij met goederen die u aan ons wilt doneren. Alles wat geschikt is voor hergebruik halen wij op:


-Inboedels
-Partijgoederen
-Kleding
-Textiel
-Accessoires : Tassen, riemen, koffers, lederwaren, sieraden.
-Schoenen
-Huisraad: huishoudelijke producten, elektronische producten, schilderijen, woonaccessoires.
-Speelgoed
-Meubelen: Kasten, banken, tafels, kleinmeubelen, stoelen etc
-Bouwmaterialen
-Boeken, films, cd’s, LP’s, games
-Witgoed: Koelkasten, wasmachines, drogers, gasfornuis, kookstellen.
-Beeld- en geluidselektronica
-Computers
-Fietsen
-Sport- en fitnessartikelen


Wat zijn de innamevoorwaarden? Over het algemeen geldt: schoon, werkend en compleet. Kleine reparaties kunnen wij wel uitvoeren en kleine beschadigingen zijn niet erg. Geen lange wachttijden bij Kringloop Bennebroek bent u snel van uw spullen af. Tel:0252-34 88 74 Mail: info@kringloopsecondhand Whatsapp: 06 30 21 90 84.