Kringloop Heemstede

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Gebruik de ophaalservice van Kringloop Secondhand in de regio Heemstede ook voor het leeghalen van een woning

Eenvoudig een ophaalafspraak maken bij de Kringloop in Heemstede:

Klik hier voor Whatsapp

Kringloop Secondhand haalt uw spullen graag op in de regio Heemstede. U kan contact opnemen met ons via Email, telefoon, Whatsapp of door het contactformulier in te vullen. U dient uw spullen wel aan te bieden op begane grond of met de aanwezigheid van een lift lees hier onze innamevoorwaarden. Wij hebben geen lange wachttijden en we zijn ad-hoc beschikbaar voor het ophalen van goederen. Ook halen wij spullen op in de regio’s Aerdenhout, Haarlem, Hillegom, Bloemendaal, Hoofddorp et cetera. Wij hebben groot transport tot de beschikking dus complete inboedels kunt u ook laten ophalen door Kringloop Secondhand in Heemstede.

Een complete woningontruiming? Geen probleem voor Kringloop Secondhand, ook in Heemstede

Vragen? Bel direct

Kringloop Secondhand kan gratis uw woningontruiming uitvoeren in Heemstede en regio’s in de buurt. Ook als uw inboedel helemaal niet of deels niet geschikt is voor hergebruik kunnen wij uw woningontruiming naar wens uitvoeren. Hier zijn dan vaak wel kosten aan verbonden. Bezemschoon opleveren en kleine kluswerkzaamheden zoals het verwijderen van vloerbedekking is geen probleem voor ons professioneel ontruimersteam. Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk? Dat kan u hier lezen of u neemt contact op met ons wij staan u graag te woord om u te adviseren en om eventueel een afspraak te maken voor een gratis offerte. Kringloop Secondhand komt bij u langs op locatie in Heemstede om een offerte uit te brengen en dat is geheel gratis en vrijblijvendMeer informatie over woningontruiming

Kringloop Secondhand steunt Stichting werk helpt! in Heemstede met uw spullen.

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Goederen gedoneerd aan de Kringloop Heemstede verkopen wij in onze kringloopwinkel. Deze kringloopwinkel is onderdeel van een stichting: Stichting werk helpt! dit is een non-profit organisatie en biedt een werkplek aan mensen die door omstandigheden tijdelijk geen normale betaalde baan kunnen hebben. Door deze mensen in de kringloopwinkel vrijwilligerswerk te laten doen kunnen zij later met de ervaring die ze opgedaan hebben doorstromen naar de arbeidsmarkt. Ook spant Stichting werk helpt! zich in voor het milieu door zoveel mogelijk van de spullen te hergebruiken. Hiermee verminderen we de productie van nieuwe spullen en daarmee de co2 uitstoot en dus ook het klimaat. Wij van Secondhand vinden het heel mooi dat we met uw gedoneerde spullen dit goede doel kunnen steunen!

Kleding over en laten ophalen in de buurt van Heemstede? Bel kringloop Secondhand

Ophaalafspraak maken

De ophaalservice van kringloop Secondhand haalt uw Kleding graag op in Heemstede! Wij zijn heel blij met spullen die u aan ons wilt doneren en kleding halen wij ook graag op of u kunt het zelf langsbrengen bij onze vestiging in Hillegom. Welke spullen nemen we nog meer in? Dat kunt u lezen op deze pagina. Kleding die u aanbiedt dienen wel schoon en zonder gaten te zijn. Maak nu een afspraak voor het ophalen van kleding en andere goederen.