Kringloop Leiderdorp

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Maak eenvoudig een afspraak voor het ophalen van goederen of voor woningontruiming

Kringloop Leiden ophaalservice maar ook woningontruiming en huis leeghalen na overlijden

Gratis ophaalservice voor de gemeente Leiden. Spullen die geschikt zijn voor hergebruik halen wij kosteloos bij u thuis op. Heeft u een woning die leeggeruimd moet worden? Bijvoorbeeld na overlijden kan het voorkomen dat er een ontruiming plaats moet vinden. Wij kunnen dit naar wens uitvoeren. Zoveel mogelijk van de inboedel wordt beschikbaar gesteld voor hergebruik. We verkopen nog bruikbare goederen in onze kringloopwinkel zodat andere mensen hier nog profijt van kunnen hebben. De kringloopwinkel is onderdeel van Stichting werk helpt! en zet zich in voor mens en milieu. Vragen over woningontruiming of een ophaalafspraak maken? Onze medewerkers van kringloop Leiden staan u graag te woord: Tel0252- 34 88 74 Email: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84

Goedkope oplossing voor uw woningontruiming

Meer informatie over woningontruiming

Een woningontruiming uitgevoerd door kringloop Leiden scheelt u veel geld. Vergeleken met ontruimingsbedrijven voeren wij de ontruiming een stuk voordeliger uit. Een woningontruiming kan veel werk zijn. Mogelijk heeft zelf niet de benodigde hulp- en transportmiddelen om het naar behoren uit te voeren. Wij hebben al het materiaal en mankracht in huis om de woning leeg en bezemschoon op te leveren. Waardevolle inboedel kunnen wij opkopen of in mindering brengen van het offertebedrag. Ook leveren wij aanvullende diensten zoals kleine klus- en sloopwerkzaamheden. Vloer wordt zo nodig verwijderd en gaatjes in de muur worden gedicht als dit voor de oplevering noodzakelijk is.

Kringloop Leiden in samenwerking met Stichting werk helpt!

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Met elkaar werken we naar een beter milieu. Door het stimuleren van hergebruik proberen we de afvalstroom tegen te gaan. Ook biedt Kringloop Leiden een werkplek aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Deze mensen kunnen een vrijwillig of tegen een kleine vergoeding werkervaring opdoen. De kringloopwinkel bevindt zich in Hillegom en online in onze webshop. Doneer uw bruikbare goederen aan de Kringloop Leiden en steun hiermee mens en milieu.

Welke goederen zijn geschikt voor onze ophaalservice?

Spullen die Kringloop Leiden inneemt zijn schoon, werkend en compleet. Wij waarderen uw inbreng zeer en zijn u zeer dankbaar voor de volgende goederen:


-Inboedels
-Partijgoederen
-Kleding
-Textiel
-Accessoires : Tassen, riemen, koffers, lederwaren, sieraden.
-Schoenen
-Huisraad: huishoudelijke producten, elektronische producten, schilderijen, woonaccessoires.
-Speelgoed
-Meubelen: Kasten, banken, tafels, kleinmeubelen, stoelen etc
-Bouwmaterialen
-Boeken, films, cd’s, LP’s, games
-Witgoed: Koelkasten, wasmachines, drogers, gasfornuis, kookstellen.
-Beeld- en geluidselektronica
-Computers
-Fietsen
-Sport- en fitnessartikelen


Kleine beschadigen accepteren wij gewoon ook als er een kleine reparatie nodig is. Twijfelt u of uw goederen geschikt zijn voor hergebruik? Stuur ons dan een foto. Dit kan over Email: info@kringloopsecondhand.nl of Whatsapp: 06 30 21 90 84.