Kringloop Lisse

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

De ophaalservice en woningontruiming van kringloop Lisse

Zo maakt u eenvoudig een ophaalafspraak bij kringloop Lisse:

Kringloop Lisse is erg flexibel met ophaalafspraken. Benieuwd of uw spullen nog geschikt zijn voor hergebruik? Stuur een foto van de spullen via whatsapp of email. U heeft een nieuw interieur gekocht of u gaat bijvoorbeeld uw huis opruimen. Dan kan het zijn dat u snel van uw spullen af moet. Kringloop Secondhand haalt uw spullen gratis op. Dit kan ook op korte termijn. Onze chauffeurs zijn dagelijks onderweg om spullen op te halen in de regio bollenstreek. Wij halen onder andere spullen op in de regio’s Lisse, Hillegom, Heemstede, Noordwijk, Noordwijkerhout etc. Wij hebben de beschikking over onze eigen transportmiddelen. Met onze vrachtwagen kunnen wij spullen ophalen van alle formaten. Er zijn bepaalde goederen die we niet innemen kijk daarom bij onze inname voorwaarden. Kringloop Lisse maakt deel uit van kringloop Secondhand.

Woningontruiming laten verzorgen door kringloop Lisse 

Kringloop Lisse is een hele goede en goedkope oplossing voor uw woningontruiming. U heeft vaak wel wat anders aan u hoofd ten tijde van een woningontruiming. Wellicht is er iemand overleden of staat u tegenover een verhuizing. Dan is het fijn om te weten dat Kringloop Secondhand uw woningontruiming kan verzorgen. Wij zij erkende en professionele woningontruimers. Wij komen altijd langs bij u op locatie alvorens wij een gratis offerte opmaken. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Kringloop Lisse werkt discreet en professioneel.

Kringloop Lisse verkoopt uw goederen voor het goede doel.

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Uw gedoneerde spullen worden door kringloop Lisse verkocht in onze kringloopwinkel. De opbrengst van deze verkopen gaat naar Stichting werk helpt. Stichting werk helpt is een maatschappelijke organisatie. Wij bieden een werkplek voor mensen die door omstandigheden even geen normale baan kunnen hebben. Als werkervaringsplek hebben we al veel mensen kunnen helpen die daarna weer doorgestroomd zijn naar een betaalde baan. Leuk om te weten dus dat u met uw spullen mensen weer aan een baan helpt en bijdraagt aan het milieu. Door het hergebruik van spullen verminderen we de co2 uitstoot wat bijdraag aan het klimaat. Wist u dat de productie van nieuwe meubels een van de grootst milieuvervuilers is. Bossen worden gekapt en het hout wordt bewerkt met milieuvervuilende middelen. Een goede reden dus om uw spullen te laten ophalen door kringloop Lisse.

Kringloop Lisse is erg blij met uw spullen

Lees hier onze innamevoorwaarden

Spullen die kringloop Lisse ophaalt moeten geschikt zijn voor de verkoop in de kringloopwinkel. Kapotte of incomplete spullen halen we niet op. Hoe weet u nou of uw spullen geschikt zijn om op te halen? Dan kunt u het beste even wat foto’s sturen via de email of whatsapp. Onze medewerkers staan u ook graag telefonisch te woord. Banken of bedden dienen altijd eerst beoordeeld te worden door ons voordat we deze innemen. Heet aanbod van bedden en banken is er groot. En in de kringloopwinkel worden bedden en banken niet zoveel verkocht. Maak dus even een foto en stuur deze ons toe. U krijg altijd zo snel mogelijk bericht. In de huidige economie heeft de mens zoveel spullen dat kringloopwinkels soms overspoeld raken met spullen. Kringloop Lisse streeft er naar om zoveel mogelijk van uw spullen te hergebruiken.