Kringloop Nieuw-Vennep

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Huis leeg laten halen, woningontruiming of spullen laten ophalen door Kringloop Nieuw-Vennep

Een afspraak maken bij Kringloop Nieuw-Vennep is heel eenvoudig

Bied uw spullen nu eenvoudig aan via Whatsapp

Kringloop Nieuw-Vennep haalt uw spullen snel en makkelijk bij u thuis op. Ook kunt u Kringloop Nieuw-Vennep uw huis leeg laten halen of goedkoop uw woningontruiming uitvoeren. Onze medewerkers staan uw graag te woord. U kunt ons bereiken telefonisch via de email en tegenwoordig ook op Whatsapp. Onze ophaaldienst rijdt dagelijks door de regio om spullen op te halen en te bezorgen. U spullen moeten aan een aantal minimale kwaliteitseisen te voldoen om ze door ons op te laten halen. Wij halen spullen op o.a in de regio Hoofddorp, Heemstede, Amsterdam, Noordwijk, Leiden. Wij kunnen op korte termijn ophalen en we hebben onze eigen transportsportmiddelen zodat u niet lang hoeft te wachten. Wilt u gebruikmaken van de ophaalservice die wij bieden. Neem dan nu contact op Whatsapp 06 30 21 90 84 Email info@kringloopsecondhand.nl Telefoon 0252-34 88 74 

Laat een woningontruiming uitvoeren door Kringloop Nieuw-Vennep

Vragen? Neem direct contact op

Kringloop Nieuw-Vennep kan uw woningontruiming verzorgen tegen een laag tarief. Als u een waardevolle inboedel heeft in sommige gevallen zelfs gratis. Dan word dat verrekend met de kosten van de ontruiming. Zodoende kunnen wij goedkoop en professioneel uw woning ontruimen. Elke ontruiming is uniek en vraagt om een professionele aanpak. Een woningontruiming komt meestal op een vervelend moment, bijvoorbeeld na overlijden. Wij werken discreet en komen altijd eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte. Persoonlijke benadering en transparante werkwijze is wat bij ons de norm is. Op zoek naar een goedkope oplossing voor uw woningontruiming? Neem dan contact op.

Kringloop Nieuw-Vennep haalt uw bruikbare spullen graag op voor hergebruik

Kringloop Nieuw-Vennep is erg blij met spullen die u wilt doneren. Deze spullen moeten wel geschikt zijn voor hergebruik. Witgoed, meubels, huisraad, kleding zo een beetje alles wat nog geschikt is voor recycling halen wij op. Deze goederen verkopen wij in onze kringloopwinkel die onderdeel is van een stichting. Benieuwd of uw spullen geschikt zijn voor hergebruik? Stuur ons dan een foto via email info@kringloopsecondhand.nl of Whatsapp 06 30 21 90 84. Spullen die u aanbiedt moeten werkend, compleet en schoon zijn. Lees hier onze innamevoorwaarden. Spullen laten ophalen of uw huis laten leeghalen is heel eenvoudig maak nu een afspraak.

Kringloop Nieuw-Vennep is onderdeel van Stichting werk Helpt!

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Goederen die u aan Kringloop Nieuw-Vennep doneert verkopen wij in onze kringloopwinkel. Deze kringloopwinkel is onderdeel van Stichting werk helpt! Deze stichting is een non-profit organisatie die een werkplek biedt aan mensen met een zogenoemde achterstand tot de arbeidsmarkt. Door ze werkervaring op te laten doen in de kringloopwinkel kunnen ze op termijn weer doorstromen naar een betaalde baan. Tevens spant deze stichting zich in voor het hergebruik van goederen. Door tweedehands spullen aan te bieden in de kringloopwinkel verminderen we de afvalstromen en de ontbossing die plaatsvindt door productie van nieuwe meubels. Zo zet Kringloop Nieuw-Vennep zich in voor mens en milieu.