Kringloop Noordwijkerhout

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Snel en gratis uw spullen laten ophalen in Noordwijkerhout door de Kringloop

Kringloop die uw spullen gratis ophaalt in Noordwijkerhout

Kringloop Noordwijkerhout, gratis en snelle ophaalservice. Geen lange wachttijden zoals bij andere kringloopwinkels. Wij garanderen dat uw spullen binnen 2 dagen opgehaald worden. Daarmee steunt u onze missie om het hergebruik te stimuleren. En gunt u uw spullen een tweede leven. Er zijn veel mensen die uw spullen nog goed kunnen gebruiken. Ook voor woningontruiming en het huis leegmaken na overlijden kunt u ons inschakelen. Een woningontruiming kan goedkoop uitgevoerd worden door Secondhand. Tot wel 30% goedkoper dan ontruimingsbedrijven. Neem contact op voor een ophaalafspraak, woningontruiming. Tel: 0252 – 34 88 74 Email: info@kringloopsecondhand.nl of vul een contactformulier in.

Goedkoop alternatief voor een woningontruiming

Meer informatie over woningontruiming

Kringloop Noordwijkerhout kan een voordelige en makkelijke oplossing zijn voor uw huisontruiming. Een ontruiming is veel en zwaar werk daarom kunt u het misschien beter overlaten aan een professional. Wij hebben een professionele ontruimingsservice en we zijn tot wel 30% goedkoper dan traditionele ontruimingsbedrijven. Wij komen altijd eerst persoonlijk bij u langs voor een gesprek en om de werkzaamheden in kaart te brengen. Een woningontruiming komt vaak in een bewogen tijd. Een huis leegmaken na overlijden kan een emotionele gebeurtenis zijn. Wij bieden hulp en adviseren u graag. Neem contact op voor advies en een gratis vrijblijvende offerte.

Kringloop Noordwijkerhout kan uw bruikbare spullen goed gebruiken

Meer informatie over Stichting werk Helpt!

Stichting werk helpt! is een organisatie die zich inzet voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Kringloopwinkel Secondhand is onderdeel van deze Stichting. Spullen die u doneert aan ons krijgen een tweede leven door deze te verkopen in onze kringloopwinkel. En deze winkel biedt weer werkplaatsen of vrijwilligerswerk aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Met de verkoop van tweedehands goederen kunnen we de lasten dragen zoals bijvoorbeeld huur en de transportkosten. Wij zijn dan ook erg blij met spullen die u aan ons gunt.

En een ander doel van onze stichting is om het hergebruik te stimuleren. Doormiddel van hergebruik verminderen we de co2 uitstoot. Wat veel mensen niet weten is dat de productie van nieuwe meubels een van de grootste milieuvervuilers is op dit moment. Denk ook aan ontbossing en houtkap die dat met zich meebreng. Ons doel is dan ook om meer te hergebruiken van tweedehands spullen.