Kringloop Sassenheim

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Kringloop Sassenheim, dé kringloop die gratis uw spullen ophaalt! Ook voor woningontruiming en bezemschone oplevering.

Dé kringloop die goederen gratis ophaalt in Sassenheim

Kringloop Sassenheim haalt goederen gratis op. Geen lange wachttijden voor onze ophaalservice. Bij ons bent u binnen 2 dagen aan de beurt. Door deze goederen te verkopen in de kringloopwinkel stimuleren we het hergebruik. Tevens zijn wij een goed alternatief voor een ontruimingsbedrijf. Voor een woningontruiming of huisontruiming rekenen wij aanzienlijk minder. Dit kunnen wij doen doordat we de goederen weer kunnen verkopen in onze kringloopwinkel. Wij hebben het streven om zoveel mogelijk van de spullen te hergebruik. Samen met Stichting werkt helpt! werken wij aan een circulaire economie. Binnen 2 dagen uw spullen laten ophalen. Geen lange wachttijden bij ons. Neem daarom contact op met Kringloop Sassenheim Tel 0252 – 34 88 74 Whatsapp 06 30 21 90 84 Email: info@kringloopsecondhand.nl of vul een contactformulier in.

Helpende hand voor uw woningontruiming

Meer informatie over woningontruiming

Kringloop Sassenheim helpt u graag met een woning- of huisontruiming. Wij kunnen u advies geven en assisteren. Een woningontruiming komt vaak in een emotionele tijd. Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van woningontruiming. En wij komen altijd persoonlijk bij u langs voor een gesprek. Wij zijn tot wel 30% goedkoper dan andere ontruimers. Dit kunnen wij doen omdat we de inboedel weer verkopen in de kringloopwinkel. Wij leveren de woning helemaal bezemschoon op en kunnen ook aanvullende diensten verzorgen. Bijvoorbeeld: vloerverwijdering, inboedelopkoop, gaatjes in de muur dichten, deuren terug zetten etc. Voor vragen over woningontruiming / huisontruiming neem gerust contact op. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.

Wat doet Kringloop Sassenheim met al de spullen?

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Kringloop Sassenheim zet zich in voor mens en milieu. Dit doen wij in samenwerking met Stichting werk helpt! In de toekomstige economie zal het hergebruik van goederen centraal staan. De wereld moet simpelweg wel spullen gaan recyclen. Dit doordat grondstoffen steeds meer uitgeput raken. Denk hierbij aan ontbossing en houtkap dat de productie van meubels met zich meebrengt. Uw goederen worden verkocht in de kringloopwinkel. Met de opbrengst kunnen we de huur betalen en het transport voor het ophalen en wegbrengen van meubels. Ook bieden wij hiermee een werkplek voor mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen. Of mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Deze vrijwilligers kunnen dan werkervaring opdoen. En op termijn eventueel doorstromen naar het echte werkleven. Kringloop Sassenheim én Stichting werk helpt! is om deze reden dan ook erg blij met goederen die u aan ons wilt doneren.

Welke spullen komen in aanmerking voor de ophaalservice?

Innamevoorwaarden

Kringloop Sassenheim is erg blij met goederen die hergebruikt kunnen worden. In het kort houdt dat in: Schoon, werkend en compleet. Kleine beschadigingen zijn geen kwestie, u kunt deze dan nog gewoon laten ophalen. Bij twijfel kunt u ons een foto sturen. Dit kan heel eenvoudig over Whatsapp. Of als u dat liever wilt over email. Whatsapp: 06 30 21 90 84 Email: info@kringloopsecondhand.nl