fbpx

Kringloop Amstelveen

Klik op icoon voor Whatsapp

06 30 21 90 84

Klik op icoon om met ons te bellen

0252 – 34 88 74 

Klik op icoon om ons te mailen

info@kringloopsecondhand.nl

Ophaalafspraak maken of woningontruiming bij kringloop Secondhand Amstelveen

Maak gebruik van de ophaalservice van kringloop Secondhand in de regio Amstelveen

Klik hier voor whatsapp

Maak gebruik van de ophaalservice van kringloop Secondhand in de regio Amstelveen.
Kringloop Secondhand haalt uw goederen gratis op in de regio. U gaat wellicht uw huis opruimen of u gaat verhuizen en u heeft bruikbare goederen die u aan de kringloop wil doneren. In dat geval kunt u een afspraak maken doormiddel van een email naar info@kringloopsecondhand of u kunt ons telefonisch bereiken op 0252-34 88 74. We zijn tegenwoordig ook bereikbaar via Whatsapp en dat is vooral handig voor als u twijfelt of uw spullen nog geschikt zijn voor inname. Stuur ons een foto van uw spullen dan kunnen wij aan de hand daarvan beoordelen of het nog geschikt is voor hergebruik.

Vakkundige woningontruiming in Amstelveen door Kringloop Secondhand.

Woningontruiming? Neem direct contact op

Goedkoop en professioneel uw woning laten ontruimen kan nu door Kringloop Secondhand Amstelveen. Wij werken zeer discreet en omdat wij de bruikbare spullen weer kunnen verkopen in onze kringloopwinkel kunnen we een woningontruiming uitvoeren tegen lage tarieven. Wij komen altijd eerst bij langs op locatie om een gratis offerte uit te brengen. Neem daarom contact op voor een woningontruiming in de regio Noord en Zuid-Holland.

Samenwerking met Stichting werk helpt!

Meer informatie

De opbrengsten van kringloop Amstelveen gaan naar Stichting werk helpt! Deze stichting biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en probeert de afvalstromen tegen te gaan doormiddel van hergebruik. Stichting werk helpt zet zich in voor mens en milieu. Door hergebruik verminderen we de co2 uitstoot. Als u uw spullen doneert aan de kringloopwinkel helpt u dus ook het klimaat een beetje tegen de opwarming van de aarde. Wij zijn erg blij met goederen die u aan ons doneert!

Woningontruiming Amstelveen