fbpx

woningontruiming

woning ontruimen


Bijvoorbeeld in het geval van overlijden of verhuizen kan het voorkomen dat een woning ontruimd moet worden. Een woningontruiming is zwaar, kost veel tijd energie en zorg. Wij nemen deze zorgen graag voor u uit handen.


Kringloop Secondhand is gespecialiseerd in woningontruimingen en biedt hulp bij uw ontruiming. Wij komen graag bij u langs voor en persoonlijk gesprek en een gratis offerte. Neem daarom nu contact met ons op.


Elke ontruiming is uniek en vraagt een specifieke aanpak. Door onze persoonlijke en vakkundige benadering hebben wij al veel ontruimingen tot een succes gebracht en hebben we een grote klanttevredenheid.


Kiest u ervoor te laten ontruimen door onze vakkundige ontruimingsservice dan kiest u ook voor duurzaam. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk van de restboedel hergebruikt wordt.


Naast onze gespecialiseerde ontruimingszorg leveren wij nog vele aanvullende diensten zoals vloeren verwijderen, inboedelopkoop en verhuizen. Wij komen graag bij u langs op locatie om u te informeren en een gratis vrijblijvende offerte voor u uit te brengen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan: