woningontruiming

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Woningontruiming door Kringloop Secondhand

Moet de woning helemaal leeg en bezemschoon opgeleverd worden? Bijvoorbeeld na overlijden kan het voorkomen dat een woning ontruimd moet worden. Kringloop Secondhand kan dit helemaal voor u regelen. Ook als de inboedel niet geschikt is voor hergebruik dan kunnen wij uw woningontruiming uitvoeren. Een woningontruiming voeren wij professioneel en discreet uit. Kringloop Secondhand heeft veel ervaring op dit gebied en is u graag van dienst. Spullen die geschikt zijn voor hergebruik worden verkocht in onze kringloopwinkel en de opbrengst gaat naar Stichting werk Helpt! Hierdoor kunnen wij uw woningontruiming professioneel en goedkoop uitvoeren.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

Elke woningontruiming is uniek, daarom komen wij (indien de situatie het toelaat) bij u langs op locatie voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte.

1. U neemt contact met ons op. Dit kan telefonisch, per email, via een contactformulier of via Whatsapp.
2. U legt uit wat de situatie is en wat wij voor u kunnen betekenen en we plannen een persoonlijke afspraak in op locatie voor een gratis offerte.
3.  De volgende dingen zijn voor ons van belang om de oplevering naar wens uit te voeren:
-Wat is de datum van de oplevering?
-Wat zijn eventueel bijkomende kluswerkzaamheden? Bijvoorbeeld vloerverwijdering, verwijderen van inbouwkasten of andere zelfbouw constructies.
4. U ontvangt de offerte binnen één dag.
5. Als u akkoord gaat plannen we een datum in voor de werkzaamheden. Een woningontruiming vindt doorgaans plaats binnen 1 dag. U hoeft op deze dag niet zelf aanwezig te zijn.
6. Aan het einde van de werkzaamheden komt u langs en rekent u af als u tevreden bent.

Woningontruiming door kringloop Secondhand in de regio Noord en Zuid-Holland

Een woningontruiming kunnen wij uitvoeren in de hele regio Noord en Zuid-Holland. Wij zijn dagelijks actief aan het ontruimen in deze regio en wij assisteren u hierbij ook graag. Wij vinden voor elke unieke ontruiming een passende oplossing. Schakel Kringloop Secondhand in voor een woningontruiming op maat.

Woningontruiming met waardevolle inboedel

Als u een waardevolle inboedel heeft en de woning moet ontruimd worden dan kunnen wij deze inboedel overnemen tegen een aantrekkelijke prijs of u kunt er voor kiezen deze te doneren aan de kringloopwinkel. Wat is een waardevol? Denk hierbij aan antiek, vintage en design. Wij kunnen deze service verlenen door onze kennis van de markt en door ons netwerk. Zo kan uw inboedel een goede besparing zijn op de kosten. Ook als u geen waardevolle inboedel heeft kunnen wij uw woningontruiming uitvoeren en wordt zoveel mogelijk van de inboedel hergebruikt. Wat niet meer geschikt is voor hergebruik voeren wij af en wij zorgen dat de woning weer bezemschoon wordt opgeleverd.