Kringloop Hoofddorp

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Spullen laten ophalen of een huis leeg laten halen door Kringloop Hoofddorp

U kunt nu heel eenvoudig een afspraak maken bij Kringloop hoofddorp

Dat doet u door contact met ons op te nemen met Kringloop Secondhand Hoofddorp en dat kan op de volgende manieren: Email, telefonisch, Whatsapp of doormiddel van een contactformulier. Bent u niet zeker of uw spullen nog geschikt zijn voor hergebruik? Stuur ons een foto van uw spullen dan kunnen wij aan de hand van uw toegestuurde foto beoordelen of dit geschikt is voor hergebruik in de kringloopwinkel. Kringloop Secondhand haalt uw spullen gratis op. Wij kunnen op korte termijn spullen ophalen dus geen lange wachttijden dat is wel zo prettig voor u. Wij halen ook spullen op in aangrenzende regio’s Nieuw-Vennep, Hillegom, Cruquius, Zwaanshoek, Heemstede etc. Wij hebben de beschikking over grote transportwagens waar we complete inboedels mee kunnen ophalen. Bel Kringloop Secondhand Hoofddorp Tel:0252-34 88 74 Email: info@kringloopsecondhand.nl.

Laat Kringloop Secondhand uw woningontruiming verzorgen in regio Hoofddorp

Kringloop Secondhand kan weleens een aantrekkelijke oplossing zijn voor uw woningontruiming in Hoofddorp. Een woning leegruimen kan voor komen bijvoorbeeld na overlijden en kan daarom een onvoorziene situatie zijn. Want een woning leeghalen kost veel tijd en energie en dan is het fijn als u iemand heeft die u hierbij kan helpen. Onze professionele ontruimers staan u graag te woord om u te adviseren en te assisteren in deze situatie. Wij kunnen de woning helemaal naar wens opleveren en ook kleine kluswerkzaamheden uitvoeren zoals vloerverwijdering, sloopwerken en de tuin opknappen. Als het meer is dan alleen bruikbare boedel verwijderen voor de kringloopwinkel dan zijn er meestal wel kosten aan verbonden maar dan wordt de woning ook helemaal naar wens opgeleverd. Lees hier hoe een woningontruiming te werk gaat.

Welke goederen halen wij op?

Lees hier onze innamevoorwaarden

Kringloop Secondhand Hoofddorp is heel blij met uw spullen en haalt deze graag op. Hoe weet u nou welke spullen geschikt zijn voor inname? Goederen dienen aan een aantal minimale kwaliteitseisen te voldoen: werkend, schoon en compleet. Lees hier onze innamevoorwaarden. Twijfelt u nog steeds? Stuur ons dan een foto dan kunnen onze medewerkers aan de hand daarvan beoordelen of het geschikt is voor hergebruik. Kringloop Hoofddorp streeft ernaar om zoveel mogelijk te hergebruiken.

Doneer uw spullen aan Kringloop Hoofddorp en steun het goede doel

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Spullen die u doneert aan Kringloop Hoofddorp worden verkocht in onze kringloopwinkel. Deze kringloopwinkel is tevens onderdeel van Stichting werk helpt! en biedt een werkervaringsplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen kunnen door omstandigheden even geen normale baan hebben en kunnen werkervaring opdoen zodat ze kunnen doorstromen naar uiteindelijk een betaalde baan. Tevens proberen we met het hergebruik van goederen de afvalstroom te verminderen wat de co2 uitstoot vermindert en dus ook bijdraagt aan het klimaat. Fijn dus voor u om te weten dat uw spullen bijdragen aan mens en milieu! Iets wat heel belangrijk is omdat de productie van nieuwe meubels een van de grootste milieuvervuilers is op dit moment. Allemaal goede redenen om uw spullen op te laten halen door Kringloop Secondhand Hoofddorp.