fbpx

ophaalservice

Klik op icoon voor Whatsapp

06 30 21 90 84

Klik op icoon om met ons te bellen

0252 – 34 88 74

Klik op icoon om met ons te mailen

info@kringloopsecondhand.nl

Ophaalservice van kringloop Secondhand:

Gun uw spullen een tweede leven. Maak nu een ophaalafspraak bij kringloop Secondhand.

Bied uw spullen nu eenvoudig aan via whatsapp!

Kringloop Secondhand zamelt goederen in voor hergebruik. Spullen die u aan ons doneert worden verkocht in de Kringloopwinkel en de opbrengst gaat naar Stichting werk helpt! Zo helpen wij mens en milieu. Uw goederen dienen wel aan onze innamevoorwaarden te voldoen om ze weer aan te kunnen bieden in onze winkel.
Benieuwd of uw spullen geschikt zijn voor hergebruik?

Lees hier onze innamevoorwaarden

Het aanbieden van goederen:

Wij halen uw goederen graag op. U dient uw goederen wel aan te bieden op begane grond of met de aanwezigheid van een lift. Bent u daar niet toe in staat omdat uw gezondheid dat niet toelaat dan kunt u contact opnemen met ons en dan proberen wij een passende oplossing te vinden.

Een woningontruiming door kringloop Secondhand

Aan een woningontruiming zijn meestal kosten verbonden. Wij komen eerst bij u langs voor een gratis offerte. Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel? Dan kunnen wij deze opkopen. De waarde van de inboedel wordt dan in mindering gebracht van de ontruimingskosten. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte voor een woningontruiming.

Contactformulier

Onze ophaalservice is actief in de regio’s :

AalsmeerAerdenhoutAmstelveenAmsterdamBennebroek – Cruquius – De Zilk – HaarlemHeemstedeHoofddorpHillegomKatwijkLeidenLeiderdorpLisse – Lisserbroek – Nieuw-vennepNoordwijk – Noordwijkerhout – Oegstgeest – Rijnsburg – Valkenburg- Vijfhuizen – Vogelenzang – Voorhout – Warmond – Wassenaar – Zwaanshoek – Warmond