Kringloop Haarlem

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Goederen ophalen of huis leeghalen in Haarlem door Kringloop Secondhand

Maak direct een ophaalafspraak bij Kringloop Secondhand in Haarlem

Klik hier voor whatsapp

Een ophaalafspraak maken in de gemeente Haarlem is zo gebeurd bij Kringloop Secondhand. U neemt contact op met het telefoonnummer 0252 – 34 88 74 of u stuurt ons een email naar info@kringloopsecondhand.nl en u zet hierin wat voor spullen u wilt laten ophalen. We zijn tegenwoordig ook bereikbaar via Whatsapp: 06 30 21 90 84 of u kunt een contactformulier invullen. Spullen die u wilt doneren dienen aan een paar minimale kwaliteitseisen te voldoen namelijk schoon, werkend en compleet. Lees voor meer informatie hier onze innamevoorwaarden. Wij hanteren geen lange wachttijden zoals andere kringloopwinkel, wij zijn op korte termijn beschikbaar en we halen uw spullen gratis op. We halen ook spullen op in de buurt van Haarlem zoals Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Hoofddorp, Zwanenburg, Halfweg en nog veel meer regio’s. Doordat Kringloop Secondhand in Haarlem de beschikking heeft over zwaar en groot transport kunnen wij complete inboedels en partij goederen ophalen.

Een woningontruiming uitgevoerd in Haarlem en omliggende regio’s

Vragen? Bel direct

Een veelvoorkomende situatie en iets wat Kringloop Haarlem professioneel uitvoert: een complete woningontruiming en het bezemschoon opleveren van een huis of woning. Bijvoorbeeld na overlijden kan het voorkomen dat een woning leeg gehaald moet worden. Dit kan helemaal naar wens uitgevoerd worden door ons. Onze medewerkers komen graag bij u langs op de te ontruimen locatie voor een persoonlijk gesprek en een geheel vrijblijvende offerte. Wat komt er allemaal kijken bij een woningontruiming? Soms moet de vloer verwijderd worden en moeten er kleine klus of sloopwerkzaamheden gedaan worden. Kringloop Secondhand is een professioneel woningontruimer en wij werken vakkundig en discreet.

Stichting werk helpt! is erg blij met uw gedoneerde spullen 

Meer informatie over Stichting werk helpt!

In Kringloop Secondhand worden uw gedoneerde spullen uit Haarlem verkocht. Deze winkel is onderdeel van een stichting: Stichting werk Helpt! en helpt mensen met een achterstand bij het arbeidsproces om weer te integreren in de arbeidsmarkt. Tevens is het doel van de stichting om het hergebruik van goederen te stimuleren. Zo verminderen we de co2 uitstoot en dragen uw gedoneerde spullen bij aan een beter klimaat. Doneer uw spullen aan Kringloop Secondhand in Haarlem en steun mens en milieu!

Een lijst met goederen die geschikt zijn voor inname

Lees hier onze innamevoorwaarden

Kringloop Secondhand Haarlem is erg blij met goederen die u aan ons wilt doneren. Op deze pagina kunt u lezen wat we allemaal innemen en wat de innamevoorwaarden zijn. Om u een beeld te geven is dit zoal wat u op deze lijst kunt vinden: kleding, meubels, elektronica, witgoed, huisraad, complete inboedels, partijgoederen. Neem contact op om uw spullen op te laten halen.