Kringloop Amsterdam Noord

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Kringloop Amsterdam Noord voor het ophalen van goederen of huis leeghalen.

Binnen 2 dagen uw spullen opgehaald in Amsterdam Noord door de kringloop

Kringloop Secondhand biedt u de volgende service in Amsterdam Noord: Gratis ophaalservice, Huis leegmaken, woningontruiming. Wij halen ook spullen op in de regio Zaandam, Zwanenburg, Wormerveer, Landsmeer. Daarom is een ophaalafspraak snel en eenvoudig gemaakt. U kunt ons bellen, mailen of Whatsappen. U steunt hiermee ons ideaal: namelijk het bevorderen van hergebruik. Kringloop Amsterdam Noord is onderdeel van Stichting werk helpt! Echter hebben wij geen winstoogmerk. Neem contact op tel: 0252-34 88 74 mail: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84

Woningontruiming in Amsterdam Noord? Schakel kringloop Secondhand in.

Kringloop Secondhand verricht ook woningontruiming in Amsterdam Noord, zuid, Zuidoost en west. Een huis leegmaken is veel werk. En wij hebben de juiste middelen in huis om een ontruiming naar behoren uit te voeren. Omdat niet iedereen in staat is om een ontruiming zelf uit te voeren kunnen wij u op dit gebied ontzorgen. Echter, ook als de inboedel niet geschikt is voor hergebruik voeren wij de woningontruiming voor u uit. De woning wordt dan naar uw wensen bezemschoon opgeleverd. Omdat ontruimingsbedrijven hoge tarieven rekenen is dit voor u wellicht een goede optie. Voor een woningontruiming komen we altijd eerst persoonlijk bij u langs. Om advies te geven en eventueel een gratis en vrijblijvende offerte te maken. Voor vragen over een woningontruiming in de regio Amsterdam Noord belt u ons: 0252-34 88 74

Wij zijn een non-profit organisatie

Onze kringloopwinkel is onderdeel van Stichting werk helpt! Deze stichting helpt mensen die een steuntje in rug kunnen gebruiken. Doormiddel van het aanbieden van een werkplek komen deze mensen uit hun sociaal isolement. Zodoende steunt u met uw spullen deze goede voornemens. Door uw gedoneerde goederen kunnen we verkopen in onze kringloopwinkel en daarmee dit doel verwezenlijken. Daarmee steunt u dus mens én Milieu.

Deze spullen haalt Kringloop – Amsterdam Noord op.

Innamevoorwaarden

Amsterdam Noord valt in het ophaalgebied van Kringloop Secondhand. Bruikbare goederen halen wij kosteloos bij u thuis op. Daarmee steunt u ons streven voor een circulaire economie. Heeft u een waardevolle inboedel? Dan kut u gebruikmaken van inboedelopkoop. Spullen die Kringloop Secondhand ophaalt:
– Boedels
– Partijgoederen
– Kleding en textiel
– Huisraad
– Meubulair
– Bouwmaterialen, mits compleet
– Dvd’s boeken, cd’s en LP’s
– Computers en elektronica
– Fietsen, kinderfietsen en skelters
– Aanhangwagens
– Fitnessbenodigheden
Bij vragen of twijfel kunt u ons een foto sturen van uw goederen. Whatsapp of email ons een foto. Kleine beschadigingen zijn geen punt. Als de goederen maar schoon en werkend zijn.