Kringloop Amsterdam Zuid

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Ophaalservice en woningontruiming door Kringloop Amsterdam-Zuid

Laat uw oude spullen door ons ophalen

Kringloop Amsterdam doet veel meer dan alleen uw oude spullen ophalen in zuid, u kunt ons ook inschakelen voor het opkopen van inboedel, gratis leeg halen van een huis of voor een professionele woningontruiming. Wij helpen u graag verder.

U heeft misschien op korte termijn een oplossing nodig voor uw inboedel of oude spullen. Bijvoorbeeld na overlijden van een dierbare of bij een aanstaande verhuizing kan het voorkomen dat u op korte termijn een woning moet leegruimen of u heeft gewoon goederen over die u niet meer gebruikt en waar u vanaf wilt.


Wat doen we me goederen die u aan ons doneert? Deze komen ten goede aan Stichting werk helpt! door deze te verkopen in onze kringloopwinkel krijgen uw gedoneerde goederen weer een tweede leven doormiddel van hergebruik!

Snel uw spullen laten ophalen? Neem contact op met ons, wij zijn op korte termijn inzetbaar en hanteren dus geen lange wachttijden zoals bij andere kringloopwinkels.

Makkelijk een afspraak maken met Kringloop Amsterdam: Telefoon 0252- 34 88 74 Email: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84 of vul een contactformulier in.

Woningontruiming vakkundig laten uitvoeren

Meer informatie over woningontruiming

Kringloop Secondhand kan een goedkope oplossing zijn voor uw woningontruiming in Amsterdam-Zuid. Een woningontruiming uitbesteden kan een dure kwestie zijn want ontruimingsbedrijven hanteren hoge prijzen en u heeft mogelijk niet de hulpmiddelen om het zelf uit te voeren.

Een woningontruiming gaat vaak gepaard met fysieke arbeid en de benodigde hulp- en transportmiddelen liggen dan ook niet vaak voor de hand.


Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel? Dan kan dit worden verrekend op het offertebedrag. Wij nemen de volledige woningontruiming uit handen en zorgen voor een bezemschone oplevering.

Aanvullende diensten om uw ontruiming tot een succes te brengen:
-Inboedel opkoop
-Vloerverwijdering
-Sloopwerkzaamheden
-Kleine kluswerkzaamheden
-Gaatjes in de muur dichten en verwijderen van schroeven en plugjes
-Deuren terugplaatsen
-Zoveel mogelijk van de spullen zal worden hergebruikt via kringlooporganisaties en goede doelen.Wij komen graag persoonlijk bij u langs om een gratis offerte uit te brengen. Heeft u nog vragen? Schroom niet om te bellen, onze medewerkers staan u graag te woord. Neem daarom contact op met Kringloop Secondhand voor een zorgeloze en goedkope woningontruiming in Amsterdam-Zuid.

Stichting werk helpt

Goederen die u doneert aan Kringloop Amsterdam komen ten goede aan Stichting werk helpt!

Deze Stichting zet zich in voor mens en milieu. Doormiddel van hergebruik verminderen we de afvalstroom en de massaproductie van nieuwe spullen.

In onze kringloopwinkel bieden we werkgelegenheid aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt door deze mensen een werkervaringsplek te bieden kunnen zij een zinvolle dagbesteding hebben of op termijn doorstromen naar een betaalde baan.

Door uw spullen op te laten halen door de kringloop bevorderen we het hergebruik en steunt u mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Goederen die geschikt zijn voor hergebruik

Innamevoorwaarden

Kringloop Amsterdam Zuid is erg blij met spullen die u aan ons doneert en wij halen de goederen gratis bij u op. Welke spullen zijn geschikt voor hergebruik?
-Inboedels
-Partijgoederen
-Kleding
-Textiel
-Accessoires : Tassen, riemen, koffers, lederwaren, sieraden.
-Schoenen
-Huisraad: huishoudelijke producten, elektronische producten, schilderijen, woonaccessoires.
-Speelgoed
-Meubelen: Kasten, banken, tafels, kleinmeubelen, stoelen etc
-Bouwmaterialen
-Boeken, films, cd’s, LP’s, games
-Witgoed: Koelkasten, wasmachines, drogers, gasfornuis, kookstellen.
-Beeld- en geluidselektronica
-Computers
-Fietsen
-Sport- en fitnessartikelen


Goederen die u aanbiedt dienen aan minimale kwaliteitseisen te voldoen namelijk: schoon, werkend en compleet.


Maak eenvoudig een afspraak wij hanteren geen lange wachttijden voor het ophalen van goederen. Snel spullen laten ophalen: Tel:0252-34 88 74 Mail: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp:06 30 21 90 84 Ophaalservice van Kringloop Amsterdam-Zuid: Snel, eenvoudig en behulpzaam.