fbpx

Kringloop Amsterdam

Klik op icoon voor Whatsapp

06 30 21 90 84

Klik op icoon om met ons te bellen

0252- 34 88 74

Klik op icoon om met ons te mailen

info@kringloopsecondhand.nl

Ophaalservice en woningontruiming door Kringloop Amsterdam

Laat uw oude spullen door ons ophalen

Klik voor Whatsapp

Kringloop Amsterdam doet veel meer dan alleen uw oude spullen ophalen, u kunt ons ook inschakelen voor het opkopen van inboedel, gratis leeg halen van een huis of voor een professionele woningontruiming. Wij helpen u graag verder.

U heeft misschien op korte termijn een oplossing nodig voor uw inboedel of oude spullen. Bijvoorbeeld na overlijden van een dierbare of bij een aanstaande verhuizing kan het voorkomen dat u op korte termijn een woning moet leegruimen of u heeft gewoon goederen over die u niet meer gebruikt en waar u vanaf wilt.

Wat doen we me goederen die u aan ons doneert? Deze komen ten goede aan Stichting werk helpt! door deze te verkopen in onze kringloopwinkel krijgen uw gedoneerde goederen weer een tweede leven doormiddel van hergebruik!

Snel uw spullen laten ophalen? Neem contact op met ons, wij zijn op korte termijn inzetbaar en hanteren dus geen lange wachttijden zoals bij andere kringloopwinkels.

Makkelijk een afspraak maken met Kringloop Amsterdam: Telefoon 0252- 34 88 74 Email: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84 of vul een contactformulier in.

Woningontruiming vakkundig laten uitvoeren

Meer informatie over woningontruiming

Kringloop Amsterdam kan een goedkope oplossing zijn voor uw woningontruiming. Een woningontruiming uitbesteden kan een dure kwestie zijn want ontruimingsbedrijven hanteren hoge prijzen en u heeft mogelijk niet de hulpmiddelen om het zelf uit te voeren. Een woningontruiming gaat vaak gepaard met fysieke arbeid en de benodigde hulp- en transportmiddelen liggen dan  ook niet vaak voor de hand.

Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel? Dan kan dit worden verrekend op het offertebedrag. Wij nemen de volledige woningontruiming uit handen en zorgen voor een bezemschone oplevering.


Aanvullende diensten om uw ontruiming tot een succes te brengen:
-Inboedel opkoop
-Vloerverwijdering
-Sloopwerkzaamheden
-Kleine kluswerkzaamheden
-Gaatjes in de muur dichten en verwijderen van schroeven en plugjes
-Deuren terugplaatsen
-Zoveel mogelijk van de spullen zal worden hergebruikt via kringlooporganisaties en goede doelen.


Wij komen graag persoonlijk bij u langs om een gratis offerte uit te brengen. Heeft u nog vragen? Schroom niet om te bellen, onze medewerkers staan u graag te woord. Neem daarom contact op met Kringloop Amsterdam voor een zorgeloze en goedkope woningontruiming.

Kringloop Amsterdam is onderdeel van Stichting werk helpt!

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Goederen die u doneert aan Kringloop Amsterdam komen ten goede aan Stichting werk helpt! Deze Stichting zet zich in voor mens en milieu. Doormiddel van hergebruik verminderen we de afvalstroom en de massaproductie van nieuwe spullen. In onze kringloopwinkel bieden we werkgelegenheid aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt door deze mensen een werkervaringsplek te bieden kunnen zij een zinvolle dagbesteding hebben of op termijn doorstromen naar een betaalde baan. Door uw spullen op te laten halen door de kringloop bevorderen we het hergebruik en steunt u mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Goederen die geschikt zijn voor hergebruik

Innamevoorwaarden

Kringloop Amsterdam is erg blij met spullen die u aan ons doneert en wij halen de goederen gratis bij u op. Welke spullen zijn geschikt voor hergebruik?


-Inboedels
-Partijgoederen
-Kleding
-Textiel
-Accessoires : Tassen, riemen, koffers, lederwaren, sieraden.
-Schoenen
-Huisraad: huishoudelijke producten, elektronische producten, schilderijen, woonaccessoires.
-Speelgoed
-Meubelen: Kasten, banken, tafels, kleinmeubelen, stoelen etc
-Bouwmaterialen
-Boeken, films, cd’s, LP’s, games
-Witgoed: Koelkasten, wasmachines, drogers, gasfornuis, kookstellen.
-Beeld- en geluidselektronica
-Computers
-Fietsen
-Sport- en fitnessartikelen


Goederen die u aanbiedt dienen aan minimale kwaliteitseisen te voldoen namelijk: schoon, werkend en compleet.

Maak eenvoudig een afspraak wij hanteren geen lange wachttijden voor het ophalen van goederen. Snel spullen laten ophalen: Tel: 0252-34 88 74 Mail: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp:06 30 21 90 84 Ophaalservice van Kringloop Amsterdam: Snel, eenvoudig en behulpzaam.

Woningontruiming Amsterdam

woningontruiming