Kringloop Katwijk

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Spullen ophalen of woningontruiming door kringloop Katwijk

Wij van kringloop Secondhand halen uw goederen gratis op.

Bied uw spullen nu eenvoudig aan via whatsapp

Heeft u nog bruikbare spullen? bel dan Secondhand kringloop katwijk. Biedt uw spullen eenvoudig aan via whatsapp of email door een foto te sturen. Zo kunnen wij gelijk beoordelen of het geschikt is voor hergebruik. Als u eerst foto’s stuurt dan weet u of kringloop Secondhand alles meeneemt. Wel zo prettig. U wilt immers niet dat u alsnog met spullen blijft zitten. Kringloop Secondhand haalt goederen op door heel Noord en Zuid-Holland. Wij hebben een grote vrachtwagen om alles mee te nemen. Meubels zoals banken kasten kunnen wij ook allemaal ophalen.De Kringloop kan op korte termijn spullen ophalen. Dus geen lange wachttijden. Wij zijn bereikbaar via Mail:info@kringloopsecondhand.nl Tel 0252-34 88 74 Whatsapp 06 30 21 90 84 Gemeente Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Aan den Rijn, Aan zee.

De opbrengst van kringloop katwijk gaat naar Stichting werk helpt

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Secondhand kringloop katwijk werkt samen met Stichting werk helpt. Doormiddel van een werkplek te bieden aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. De goederen die u aan ons doneert worden verkocht in onze kringloopwinkel. De kringloopwinkel biedt plaats aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Zo kan er werkervaring opgedaan worden in de winkel. Doneert u uw spullen aan Kringloop Secondhand dan steunt u een goed doel. Kringloop katwijk waardeert het zeer dat u uw spullen aan ons doneert. Maak daarom nu een ophaalafspraak. Meer weten over Stichting werk help? Klik op deze link voor meer. Kringloop Katwijk waardeert het zeer dat u ons spullen gunt.

Een woningontruiming vakkundig uitgevoerd

Kringloop katwijk kan uw woningontruiming verzorgen. Bijvoorbeeld na overlijden of verhuizen kan het zijn dat u een woning heeft die ontruimd moet worden. Wij kunnen uw woningontruiming verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte. Kringloop Secondhand werkt samen met diverse professionele woningontruimers. Kringloop secondhand kan goedkoop uw woning ontruimen. Wij werken professioneel. Een woningontruiming laten verzorgen door secondhand. Goedkoop en professioneel uw woning laten ontruimen doet u dus bij kringloop katwijk.

Welke spullen haalt kringloop katwijk allemaal op?

Kringloop katwijk haalt de volgende spullen op als deze nog bruikbaar zijn: Huisraad, witgoed, meubels, kleding, elektronica tuinmeubelen, boeken, gereedschap etc. Bedden en banken worden door ons eerst beoordeeld of deze nog geschikt zijn voor inname. Niet alle spullen zijn namelijk geschikt voor hergebruik. Donker eikenhouten meubels worden niet meer ingenomen. Deze zijn niet meer geschikt voor de verkoop. Stoffen banken worden alleen ingenomen als de bekleding nog helemaal goed is of als het een model is die geschikt is om te restaureren. Wij kunnen dit beoordelen aan de hand van een foto. De foto kunt u sturen via email of whatsapp. Kringloop katwijk waardeert uw spullen zeer.