fbpx

Kringloop Leiderdorp

Klik op icoon voor Whatsapp

06 30 21 90 84

Klik op icoon om met ons te bellen

0252-34 88 74

Klik op icoon om met ons te mailen

info@kringloopsecondhand.nl

Kringloop Leiderdorp: ophalen van goederen, huis leeghalen vakkundig uitgevoerd

Goederen laten ophalen door Kringloop Leiderdorp

Klik hier voor Whatsapp

Kringloop Leiderdorp is erg blij met spullen die u aan ons wilt doneren. Wij komen kosteloos bij u langs om het op te halen. Ook kunnen wij u helpen met een huis leeghalen. Bijvoorbeeld na overlijden of na verhuizing kan het voorkomen dat u een woning heeft die ontruimd moet worden. Een woningontruiming voeren wij professioneel en discreet uit. Goederen die u aan ons doneert verkopen wij in onze kringloopwinkel. De winkel is ook onderdeel van onze Stichting. Deze stichting genaamd Stichting werk helpt! zet zich in voor mens en milieu. Ons doel is dat zoveel mogelijk van de spullen tegenwoordig wordt hergebruikt. Geen lange wachttijden voor het ophalen van spullen bij ons bent u gelijk aan de beurt. Neem contact op met Kringloop Leiderdorp Tel: 0252-34 88 74 Email: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84 of vul een contactformulier in.

Woningontruiming netjes uitgevoerd

Vragen? Neem direct contact op

Kringloop Leiderdorp is een goed alternatief voor uw aanstaande woningontruiming. Een ontruiming uitgevoerd door een ontruimingsbedrijf is vaak duur. Een offerte van ons is tot wel 60% goedkoper. De woning wordt naar wens bezemschoon opgeleverd. Gratis offerte en persoonlijk contact. Onze medewerker komt altijd eerst bij u langs alvorens we een offerte uitbrengen. En wij hebben alles in huis om de ontruiming spoedig te laten verlopen. Heeft u spullen van hoge waarde? Dan kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Wij leveren de volgende diensten: inboedelopkoop, vloerverwijdering, sloopwerkzaamheden, kleine kluswerkzaamheden, gaatjes in de muur dichten en het verwijderen van schroeven en plugjes. Zoveel mogelijk van de goederen wordt beschikbaar gesteld voor hergebruik.


Voor vragen of om een afspraak te maken neemt u contact op: Tel: 0252- 34 88 72 Email: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp: 06 30 21 90 84.

Wat gebeurt er met spullen die u doneert aan kringloop Leiderdorp?

Meer informatie over Stichting werk helpt!

Kringloop Leiderdorp streeft ernaar om zoveel mogelijk van de spullen te hergebruiken. Dit doen we samen met Stichting werk helpt! De stichting spant zich in voor mens en milieu. Door het hergebruik te stimuleren en een werkplek te bieden. En door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt werkervaring op te laten doen in onze kringloopwinkel. Zodoende krijgt men weer regelmaat en structuur in het leven. En kunnen ze op termijn weer doorstromen naar een betaalde baan. Goederen die u aan ons doneert verkopen we in deze kringloopwinkel. We zijn dan ook erg blij met goederen die u ons gunt.

Deze goederen zijn geschikt voor hergebruik en haalt Kringloop Leiderdorp graag bij u op.

-Inboedels
-Partijgoederen
-Kleding
-Textiel
-Accessoires : Tassen, riemen, koffers, lederwaren, sieraden.
-Schoenen
-Huisraad: huishoudelijke producten, elektronische producten, schilderijen, woonaccessoires.
-Speelgoed
-Meubelen: Kasten, banken, tafels, kleinmeubelen, stoelen etc
-Bouwmaterialen
-Boeken, films, cd’s, LP’s, games
-Witgoed: Koelkasten, wasmachines, drogers, gasfornuis, kookstellen.
-Beeld- en geluidselektronica
-Computers
-Fietsen
-Sport- en fitnessartikelen

Innamevoorwaarden:

Innamevoorwaarden

Wij zijn erg blij met spullen die u aan ons doneert. Goederen die Kringloop Leiderdorp ophaalt moeten wel geschikt zijn voor hergebruik. Daardoor moeten ze aan een aantal minimale kwaliteitseisen voldoen: schoon, werkend en compleet. Twijfelt u of uw spullen nog geschikt zijn voor hergebruik? Stuur ons dan een foto: dit mag over whatsapp: 06 30 21 90 84 of email: info@kringloopsecondhand.nl. Hier leest uitgebreid onze innamevoorwaarden.

Contactformulier

Woningontruiming Leiderdorp

woningontruiming