Kringloop Zaandam

Woningontruiming

Duurzaam

Maatschappelijk

Woningontruiming

Hergebruik

Stichting werk helpt!

Ophaalservice

Sociaal

Kringloopwinkel

Spoedig en kosteloos uw spullen laten ophalen door Kringloop Zaandam

Waarom spullen doneren aan Kringloop Zaandam?

Klik hier voor Whatsapp

Kringloop Zaandam is onderdeel van Stichting werk helpt! Deze stichting zet zich in voor mens en milieu. Met uw goederen stimuleren we het hergebruik. Wij halen uw spullen gratis op en verkopen deze in onze Kringloopwinkel. De opbrengst gaat naar Stichting werk helpt!. Onze ophaalservice is dagelijks actief in regio Zaandam, Wormerveer, Amsterdam. Ook voor woningontruiming en huis leegmaken kunt u de kringloopwinkel inschakelen. Een ontruiming komt meestal in een bewogen tijd veelal na overlijden, verhuizen of emigreren. Wij helpen u graag met advies en helpen u graag met de ontruiming. Eenvoudig een afspraak maken voor een ontruiming of ophaalafspraak. Neem contact Tel: 0252- 34 88 74 Emal: info@kringloopsecondhand.nl Whatsapp:06 30 21 90 84. In het geval van een woning- of huisontruiming komen we altijd eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en advies.

Goed alternatief bij woningontruiming

Meer informatie over woningontruiming

Kringloop Zaandam is een ervaren ontruimer. Wij hebben de benodigden hulp- en transportmiddelen om de ontruiming met succes uit te voeren. Een ontruiming gaat gepaard met fysieke inspanning en daardoor kan niet iedereen zelf een woning leegmaken. Wij bieden hulp bij het ontruimen van de woning en wij kunnen de woning bezemschoon voor u opleveren. Ook als de inboedel niet geschikt is voor hergebruik zorgen wij dat deze uit de woning verwijderd en afgevoerd worden. Als de inboedel niet geschikt is voor hergebruik dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Maar wij zijn dan alsnog een goedkope oplossing en tot wel 30% goedkoper dan traditionele ontruimingsbedrijven. Neem contact met ons op voor advies op maat, een persoonlijk gesprek en eventueel een gratis vrijblijvende offerte.

Kringloop Zaandam maakt mensen blij met uw gedoneerde goederen

Stichting werk helpt!

Kringloop Zaandam verkoopt deze goederen in de kringloopwinkel aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. Zo moedigen we het hergebruik van goederen aan. Dat is hard nodig in de huidige economie wordt nog veel te veel weggegooid. Dat is slecht voor het milieu en zonde want veel mensen kunnen hier nog profijt van hebben. Wij zijn onderdeel van Stichting werk helpt! en proberen deze gewoonte te doorbreken. Stichting werk helpt! zet zich in voor een circulaire economie en biedt een werkplek aan mensen met een achterstand. Deze mensen kunnen met een klein steuntje in de rug weer op de rit geholpen worden door de kringloopwinkel.

Met welke goederen kunt u een bijdrage leveren?

Innamevoorwaarden

Spullen die geschikt zijn voor hergebruik: Schoon, werkend en compleet. Lees hieronder welke goederen wij zoal innemen:


– Complete inboedel
– Partijen goederen
– Kleergoed
– Stoffen en textiel
– Huishoudelijke producten
– Meubels
– Bouw- en bevestiginsmaterialen
– Boeken
– DVD’s en muziek
– Elektronica
– Computers, laptops, monitoren
– Fietsen en transportmiddelen
– Sport en welzijnsmiddelen