fbpx

Kringloopwinkel online shop

Kringloop Secondhand ook als kringloopwinkel online shop

Hillegomse Kringloop Secondhand online

De in Hillegom gevestigde Kringloop Secondhand heeft de stap naar een kringloopwinkel online shop gezet. De kringloopwinkel online shop iste vinden via www.kringloopsecondhand.nl. Hier vind je alle tweedehands pareltjes terug. De kringloopwinkel online shop is voor iedereen beschikbaar. Hierdoor kan er een grotere groep bedient worden. Kringloop Secondhand heeft de keuze gemaakt om voornamelijk grotere meubels online aan te bieden. Dit omdat de winkel te klein werd voor al het grotere werk. Naast kleingoed zoals kopjes, pannen en vazen. Kan je bij Kringloop Secondhand ook terecht voor lampen, kleine kastjes en tafels. De grotere meubels denk hierbij aan eettafels, kasten en banken zullen in de webshop terug te vinden zijn. Het motto van Kringloop Secondhand is altijd iets nieuws. Door onze lage prijs stimuleren we de doorstroom van goederen. Daarnaast streeft kringloop Secondhand naast nieuwe items ook naar een goede prijs. Altijd iets nieuws en aantrekkelijk geprijsd.

Circulair handelen

Naast de fysieke kringloopwinkel in Hillegom maakt ook de kringloopwinkel online shop zich sterk voor het milieu. Bij het vervaardigen van nieuwe meubels wordt er CO2 uitgestoten. Door het hergebruik te stimuleren wordt de uitstoot verminderd en maken we de afvalberg steeds een stukje kleiner. Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor Kringloop Secondhand. Het wordt tegenwoordig ook steeds makkelijker om jouw steentje bij te dragen. Mede door de steeds groter wordende circulaire economie en de continue bijkomende vraag; hoe kunnen we hergebruik stimuleren. Naast dat tweedehands meubelen beter zijn voor het milieu, zijn ze vaak ook authentieker en erg gewild. Daarom is er een oplossing gevonden voor de grotere vraag naar tweedehands meubels. Dit in de vorm van een kringloopwinkel online shop. Ook zijn tweedehandsmeubelen vaak van betere kwaliteit en een stuk steviger dan snel vervaardigde items. Je kan met de meeste tweedehands meubelen alle kanten op. Online is er een diversiteit aan inspiratie te vinden. Van een likje verf tot aan het volledig ombouwen van een kast naar tafel. Tweedehands winkelen stimuleert hergebruik en prikkelt ieders creativiteit.

Bezorgen of toch liever ophalen

Bij een kringloopwinkel online shop rijst de vraag; hoe komt het thuis? Op www.kringloopsecondhand.nl zijn er twee opties beschikbaar. Of het wordt thuis bezorgd of het kan opgehaald worden in de kringloopwinkel in Hillegom. Handig kan je meteen even in de fysieke winkel een kijkje nemen. Wekelijks zijn er nieuwe items te vinden in de kringloopwinkel online shop. Een bijkomend voordeel is het gemak van het online winkelen vanuit de luie stoel. Met een druk op de knop kun je al een fantastische kast in je bezit hebben. Alles is duidelijke geëtaleerd in de webshop. Foto’s vanuit elke hoek en een duidelijk beschrijving waarin de afmetingen terug te vinden zijn. Bezorgen wordt alleen in de omgeving Amsterdam gedaan. Kijk vooral op www.kringloopsecondhand.nl voor de leukste tweedehands items.